Tel: 62/284-043    Mobil: 70/330-4898    iskola@domaszeksuli.com    Nyitva: 7:00 - 18:00

HUNGARIKUMOK felfedezése Domaszéken és lakóhelyünk környékén NTP-INNOV-22-0248

A Domaszéki Óvoda és Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány a HUNGARIKUMOK felfedezése Domaszéken és lakóhelyünk környékén NTP-INNOV-22-0248 pályázata

2 325 000 forintot nyert a Nemzeti Tehetség Program által kiírt pályázatán egy legalább 60 órás, az egész tanéven átívelő, projektközpontú műhelyfoglalkozás-sorozat megvalósítására.

A pályázatban az alsó tagozatos - 3-4. osztály - tehetségígéretek számára terveztünk komplex természettudományi és művészeti programot, melyben a lakóhelyükön és környékén felfedezhető hungarikumokkal ismertetjük meg őket.

A magyar nyelv és irodalom és a környezetismeret tantárgyak keretén belül csak érintőlegesen van lehetőségük a témával ismerkedni, ezért a program keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani a gyerekeknek részletesebben megismerni magyar értékeinket.

Életkori sajátosságaikat figyelembe véve fontosnak tartjuk, hogy felfedezés-, élmény- alkotásközpontú foglalkozásokon vehessenek részt. Változatos munkaformákban, tevékenységekben, saját alkotások létrehozásával segítjük abban, hogy többféle tudományágban, művészeti ágban kipróbálhassák magukat.

Nemzeti Erőforrás TámogatáskezelőNemzeti Tehetség Program